NEWMEX

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Newmex. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 0:31 Vriendelijke bezorger. Wat een teleurstelling! Bijna €12 kwijt voor 3 kleine flapjes.
11 jun 2024 om 21:27 delicious
9 jun 2024 om 22:45 leuke sfeer, op tijd opgehaald, bedankt
9 jun 2024 om 20:45 Zeg het niet snel maar dit was gewoon vies. Karig belegd. Quesadilla was met chemische kaas saus, guacamole chemisch. Extra betaald voor ‘gegrilde groenten’ wat een paar gebakken uitjes, 3 stukjes paprika en jalapeno is. Botsplinters tussen de kip.
7 jun 2024 om 21:46 Ik heb 2,5 uur op me eten gewacht
7 jun 2024 om 20:12 Lekkere kapsalon! Alleen was het een beetje lauw.
4 jun 2024 om 13:13 de burger was erg lekker, arriveerde op tijd, goede prijs, uitstekend fastfoodrestaurant, ik raad het iedereen aan :)
27 mei 2024 om 19:45 Erg lang gewacht. Was nix bijzonders en kleine porties voor een bowl van €16.50. Voor ons niet meer…….
22 mei 2024 om 10:21 Worst kapsalon ever, the cheese was rotten so I had to throw away half of the meat, I put a complain and they didn’t even have the decency of a partial refund. DONT ORDER HERE
20 mei 2024 om 23:01 de burger was heerlijk, de bestelling was op tijd klaar, ik raad het iedereen aan:)
18 mei 2024 om 20:26 Bestelling zou 25-45 minuten duren, maar duurde uiteindelijk 1,5 uur. Het eten was flauw, bij een aantal gerechten misten er doorgegeven ingrediënten. En het vlees leek alsof het al langer had gelegen. Wij keken er erg naar uit, maar helaas.
11 mei 2024 om 11:36 Ik had Mexicaans eten besteld. Het was heerlijk!! Een aanrader!